Vanaf €798 per week

Aangenaam op de Weg, luxe camper

Direct reserveren?

Reserveer nu via onze website, de e-mail of telefoon !

Aangenaam op de weg is een camper van alle gemakken voorzien!

Deze beschikt over 2 volwassen slaapplaatsen en 4 zitplaatsen met gordels.  Het heeft 1 vast bed ( 2.00 x 1. 25) met matras, voorzien van molton hoes.Er is plek in de zithoek voor 5 personen, door de draaibare stoelen in de cabine . Aan de tafel (dinette) kun je gezellig met 5 personen zitten en is om te bouwen tot slaapplek voor maximaal 2 kinderen tot 12 jaar. Het is volledig nieuw gestoffeerd. 

Er is een gecentreerd opgestelde keuken, met koelkast ( werkend op accu en stroom), inclusief vriesvakje en gasfornuis met 3 pitten. Er is warm en koud water. Tevens is er keukeninventaris. 

De badkamer bevat een cassette toilet, douche en opbergruimte. Er is een kleding (hang) kast en verder zijn overal goed afsluitbare opbergvakjes. 

Alle ramen zijn voorzien van muskietennet en verduistering. Er zijn schermen aanwezig om de cabine te verduisteren en in de koude periode de ramen te isoleren. 

Er is ring verwarming, waardoor je ook tijdens wat koudere dagen comfortabel reist. 

Buiten is een fietsenrek voor 2 fietsen en grote garage. Er zijn 4 stoelen, met bijpassende krukjes voor de (vermoeide) benen en een tafel voor buiten aanwezig. 

Aangenaam op de Weg, luxe camper

Aangenaam op de weg, luxe camper